Zařízení & příslušenství
明太子溫泉蛋冷烏龍
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
溫泉蛋
-
水1800 克
-
蛋2 顆
-
冷水冰塊水
冷烏龍
-
烏龍麵400 克
-
蔥 切蔥花1 根
-
鰹魚風味露1 - 2 大匙
-
海苔 (volitelně) 絲,少許
-
明太子140 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
4026 mg
Protein
22.6 g
Kalorie
1692.7 kJ /
405 kcal
Tuk
8.3 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
32693.5 g
Sacharidy
60.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亞洲冷麵大集合
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan