Zařízení & příslušenství
越式扎肉卷
Příprava 10min.
Celkový 50min.
1 完整食譜
Suroviny
-
冰水40 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
豬里肌肉 去筋膜,切塊(約2公分)500 克
-
紅蔥頭10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮香菜 只取根部 (約5克)3 支
-
魚露1 ½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 大匙
-
水1000 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
99.5 g
Kalorie
5143.4 kJ /
1230.5 kcal
Tuk
72.2 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
越南,越美味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan