紅燒冬菇珍珠鮑
TM6

紅燒冬菇珍珠鮑

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 5 根 蔥 (約50克),切段
  • 10 片 薑 (約15克)
  • 5 粒 蒜頭
  • 500 克 水
    nebo 500 克 雞高湯
  • 40 克 醬油
  • 40 克 冰糖
  • 1 大匙 紹興酒
  • 10 朵 冬菇 (大花菇),浸泡2小時
  • 2 大匙 蠔油
  • 30 隻 帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨
  • 500 克 水
  • 6 顆 青江菜 ,洗淨對切
  • 1 大匙 油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
5121 kJ / 1225.1 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
25 g
Tuk
125.2 g
Nasycený tuk
11.9 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
1014.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty