Zařízení & příslušenství
紅燒冬菇珍珠鮑
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蔥 (約50克),切段5 根
-
薑 (約15克)10 片
-
蒜頭5 粒
-
500 克 雞高湯水500 克
-
醬油40 克
-
冰糖40 克
-
紹興酒1 大匙
-
冬菇 (大花菇),浸泡2小時10 朵
-
蠔油2 大匙
-
帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨30 隻
-
水500 克
-
青江菜 洗淨對切6 顆
-
油1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1014.3 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
5121 kJ /
1225.1 kcal
Tuk
125.2 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
11.9 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
點一桌年夜飯
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan