紅燒冬菇珍珠鮑

紅燒冬菇珍珠鮑

5.0 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • (約50克),切段
    5 根
  • (約15克)
    10 片
  • 蒜頭
    5 粒
  • 500 克
    500 克 雞高湯
  • 醬油
    40 克
  • 冰糖
    40 克
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 冬菇 (大花菇),浸泡2小時
    10 朵
  • 蠔油
    2 大匙
  • 帶殼九孔鮑 (珍珠鮑),去殼去腸洗淨
    30 隻
  • 500 克
  • 青江菜 洗淨對切
    6 顆
  • 1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1014.3 mg
Protein 8.1 g
Kalorie 5121 kJ / 1225.1 kcal
Tuk 125.2 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 11.9 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...