青蔥香菇麻油雞飯

青蔥香菇麻油雞飯

4.0 36 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 黑麻油
    15 克
  • 10 克
  • 切片
    30 克
  • 去骨雞腿肉 切塊(約4公分)
    350 克
  • 乾香菇 泡發(約80克),切塊
    4 - 6 朵
  • 米酒
    1 茶匙
  • 泰國香米 (或任一種類長米),洗淨瀝乾
    300 克
  • 420 克
  • 醬油 多備一點淋醬用
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切蔥花
    2 - 3 枝
  • 香油 調味用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 169.7 mg
Protein 26.9 g
Kalorie 2230.5 kJ / 533.6 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 85.3 g
Sacharidy 72.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...