Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
椒麻涼麵醬
- 8 克 蒜頭
- 60 克 醬油
- 100 克 白芝麻醬
- 15 克 糖
- 2 大匙 烏醋 ,或鎮江醋
- 2 大匙 水
- 25 克 辣油和辣渣 ,市售或自製
雞絲和煮麵
- 1900 克 水
- 1 片 去皮去骨雞胸肉
- 3 克 蒜頭 ,拍過
- 1 支 青蔥 ,打結或切段
- 5 克 薑 ,切片
- ½ 茶匙 鹽
-
250
克 油麵
nebo 200 克 新鮮拉麵麵條 - 80 克 小黃瓜 ,切絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 辣油和辣渣 ,適量,依個人口味調整 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 4512.4 kJ / 1079.5 kcal
- Protein
- 46.8 g
- Sacharidy
- 128.5 g
- Tuk
- 42.1 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 2593.5 mg