Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.4 157 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    60 g
  • fresh basil leaves
    20
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • fettuccine
    350 g
  • olive oil ; plus 1 tablespoon extra
    35 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh button mushrooms cut into quarters
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • semi sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 694.6 mg
Protein 22.4 g
Kalorie 2805.8 kJ / 668.1 kcal
Tuk 31.6 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sacharidy 68.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...