
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 oz farro
- 64 oz water divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt divided
- ¼ tsp ground black pepper divided
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts trimmed, halved
- 12 oz acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens sliced (½ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 428 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Lentil Moussaka
2hod. 20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1hod.
Purple Cauliflower Soup
25min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2hod. 45min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Greek Vegetables
1hod.
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min