Zařízení & příslušenství
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
Příprava 20min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
-
olive oil2 oz
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
blood orange juice (from 1 orange)3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Beet Salad
-
water20 oz
-
red beets sliced into half-moons (¼ in.)28 oz
-
blood orange sliced into rounds (¼ in.)1
-
thyme5 sprigs
-
beet greens washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish10 oz
-
goat cheese crumbled¾ cup
-
hazelnuts toasted¾ cup
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10 g
Kalorie
1310 kJ /
313 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Christmas Dinner
11 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min.
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Lemon Caper Asparagus
25min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1hod.
Beet Hummus
20min.
Thai Peanut Crunch Salad
30min.
Tuna Tartare
40min.
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min.