Zařízení & příslušenství
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (volitelně)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
17 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fresh Pasta Homemade
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Ratatouille with Pecorino
1hod. 5min.
Charoset
10min.
Caprese Frittata
30min.
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min.
Borscht
25min.
Lemon Caper Asparagus
25min.
Tomato Basil Pasta
45min.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min.
Baked Mushroom Empanadas
1hod. 50min.
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min.
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min.
Roast Potatoes (Betty)
1hod. 15min.