Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in kleinen Stücken
- 450 g Wasser
- 300 g Mangold, vorwiegend grüne Teile, grob zerkleinert
- 100 g Sahne
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 80 g Räucherforellenfilet, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Mangoldcremesuppe
30min
Topinamburpüree
40min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 Min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 Min