Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Butter, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in kleinen Stücken
- 450 g Wasser
- 300 g Mangold, vorwiegend grüne Teile, grob zerkleinert
- 100 g Sahne
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 80 g Räucherforellenfilet, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topinamburpüree
40 min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Mangoldrisotto
50 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Mangoldcremesuppe
30 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Mangoldcremesuppe mit Hack
35 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min