Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
- 1 Spritzer Tabascosauce® (volitelně)
- 4 Stück Chicorée
- 1 TL rosa Pfefferbeeren
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 337 kJ / 80 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 7 mg
Alternativní recepty
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Chicoréesalat mit Süßkartoffel-Bärlauch-Dressing
45 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat
5h 50 min
Feldsalat mit Linsen
2 Std. 15 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung und Pilzsauce
1h 40min
Gemüse-Frittata
40 min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min