Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Sonnenblumenkerne
- 250 g getrocknete Aprikosen, entsteint
- 120 g Buttermilch
- 1 Prise Salz
- 180 g Zucker
- 5 Eier
- 300 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1428 kJ / 341 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1h 30min
Hefe-Früchte-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1h 40min
Kaffeegugelhupfe
1h 30min
Schoko-Aprikosen-Kuchen
1 godz. 20 min
Apfel-Walnuss-Kuchen
1h 30min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1 godz. 15 min
Möhren-Marzipan-Kuchen
1 godz. 20 min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 godz.
Badische Apfeltorte
1h 40min
Apfel-Sandkuchen
1h 30min