Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Palatschinkenteig
- 90 g Milch
- 50 g Weizenmehl, glatt
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Prisen Salz
Fülle für Frittatenrouladen
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 100 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Ei (Größe M)
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
Frittatenzubereitung
- 1 - 2 EL Sonnenblumenöl, zum Backen
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 998 kJ / 238 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 575 mg
Alternativní recepty
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Kärntner Kasnudeln
1h 45 min.
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Käsenockerl "Tricolore"
50 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 Min
Leberreis
35 Min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Eierschöberl
1 Std.
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 Min
Butternockerl
40 Min
Nockerl / Spätzle
20 min