Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 100 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 60 g Zucker
- 350 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Toastbrot
16h
Mohnflesserl
14 godz. 30 min
Brioche Kipferl
2h 10min
Dinkelkranz
4 Std.
Baguettes parisiennes
15h 30min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Möhren-Körner-Brote
15h
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20hod. 10min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Milchbrötchen
4 Std.