Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Buttermilchbrot
18h
Knusperspitze
5h 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16h 45min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Gewürzbrot
16h 30min