Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 80 g Hartkäse, in Stücken
- 50 g Kürbiskerne
- 280 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
-
2
TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
nebo 2 TL Honig - Öl zum Einfetten
- 200 - 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Scheiben
- etwas Salz, grob, zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1392 kJ / 338 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinschgerl
14h
Erdäpfelpolster
14sa 40 dk
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 godz.
Wachauer Laberl
15h 20 min
Mohnflesserl
14h 30min
Müsliweckerl
15h 30 min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min