
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 100 g Wasser
- 10 g Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- 80 g Hartkäse in Stücken
- 50 g Kürbiskerne
- 280 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
-
2
TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
nebo 2 TL Honig - Öl zum Einfetten
- 200 - 250 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Scheiben
- etwas Salz, grob zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 338 kcal / 1392 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16hod. 15min
Apfel-Weizensauerteig
48hod. 20min
Ciabatta
17hod.
Joghurtbrot
14hod. 50min
Buttermilchbrot
18hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Oberländer
14hod. 30min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Gewürzbrot
16hod. 30min
Kaisersemmeln
15hod. 45min
Knusperspitze
5hod. 30min