Kompatibilní verze
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pažitková omeleta
- 300 gramů čerstvých kaštanů, neloupaných
- 4 vejce
- pažitka, čerstvá, nastříhaná, podle chuti
- 100 gramů plnotučného mléka
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
Lososový krém a pečené kaštany
- 40 gramů mrkve
- 80 gramů brambor
- 100 gramů fenyklu, bulvy
- 50 gramů pórku
- 10 gramů másla
- 650 gramů vody
- 30 gramů vína bílého, suchého
- ½ čajové lžičky soli
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 3 špetky pepře černého, mletého
- 250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky (2 cm)
- 100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1435 kJ / 342 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 menit
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1h 10min
Cibulačka v chlebu
55 min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 menit
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 menit
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2h 30min
Guacamole s kaviárem
10 menit