Zařízení & příslušenství
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
Pažitková omeleta
-
300 gramů čerstvých kaštanů, neloupaných
-
4 vejce
-
pažitka, čerstvá nastříhaná, podle chuti
-
100 gramů plnotučného mléka
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
Lososový krém a pečené kaštany
-
40 gramů mrkve
-
80 gramů brambor
-
100 gramů fenyklu, bulvy
-
50 gramů pórku
-
10 gramů másla
-
650 gramů vody
-
30 gramů vína bílého, suchého
-
½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
3 špetky pepře černého, mletého
-
250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných na kousky (2 cm)
-
100 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16 g
Kalorie
1435 kJ /
342 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční recepty prémiové
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Restované krevety
15min.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Holandská omáčka
15min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Cuketová polévka s chorizem
1hod.