
Zařízení & příslušenství
Mangové čatní
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 zavařovací sklenice
Suroviny
-
černého pepře, celého1 čajová lžička
-
stroužky česneku2
-
čerstvého zázvoru na tenké plátky10 gramů
-
čerstvá chilli paprička červená1
-
cibule napůl80 gramů
-
vody20 gramů
-
třtinového cukru250 gramů
-
manga zralá, bez pecky, na kousky (cca 600–650 gramů dužiny)2
-
jablečného octa60 gramů
-
bílého vinného octa60 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
kurkumy½ čajové lžičky
-
rozinek80 gramů
-
semínek černuchy seté (černého kmínu)1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenici
Kalorie
407 kcal /
1703 kJ
Protein
2 g
Tuk
0 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Omáčky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Chřestový salát s mangem
35min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Glazovaná karotka s medem
1hod. 20min
Guacamole s mangem a brusinkami
10min
Brusinkové čatní
25min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2hod. 40min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min
Taveňák z tvarůžků
35min
Chutney z červené cibule
1hod. 10min
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Mrkvový kaviár
20min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min