Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Frühlingszwiebel, in kleinen Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
-
150
g Laugenbrezeln, altbacken, in Stücken (2 cm)
nebo 150 g Laugenstangen, altbacken, in Stücken (2 cm) -
100
g Gouda, in Stücken
nebo 100 g Emmentaler, in Stücken - 5 Eier
- 170 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 1 TL Senf
- 500 g Wasser
- 150 g Kräuterquark (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1652 kJ / 395 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Kas-Press-Knödel
45 Min
Brotknöpfle
35 Min
Brezelgugelhupf
1h 10min
Röstipizza
45 Min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30 min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 godz.
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30 min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1 Std.
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1 Std.
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1 Std.
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 godz.