Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 250 g Milch
- 130 g Mehl
- 4 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 30 g Butterschmalz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Pilze, mittelgroß und gemischt (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Austernpilze, Shiitake), in Scheiben
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Wasser
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1907 kJ / 456 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Ofenschlupfer
1 godz. 5 min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 Std.
Knödelteig-Schnitten
35min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Brotknöpfle mit Salat
1 Std.
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 Std.
Schupfnudeln
2h
Brotknöpfle
35min
Linsen-Dinkel-Spätzle
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min