Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di scalogni a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 250 g di sidro, secco
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 400 g di castagne, cotte e pelate (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2478 kJ / 593 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 30.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ponte dei sospiri
1 Std.
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1 Std. 15 Min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min