Kompatibilní verze
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 min.
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min.
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Gnocchi di riso venere con ragù di mormora
1 godz. 30 min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 godz. 30 min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Crema di patate con polpo
1h
Frittatine di mare
35 Min
Gnocchi alle ortiche
1u. 10min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Crema di zucchine e anacardi raw
20 Min