Kompatibilní verze
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3h 20 min
Tacchino con ripieno all'uva
1h 30min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 Std. 30 Min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30 min
Lasagne pesce e verdure
1u. 50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Cacciucco
1h 20 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5 min