
Kompatibilní verze
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kcal / 2606 kJ
- Protein
- 32.4 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1hod. 10min
Pesto alle foglie di carota
10min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2hod. 30min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3hod. 30min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1hod. 35min
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2hod. 20min
Alici alla Reggina
45min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4hod.