Kompatibilní verze
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2606 kJ / 623 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 86.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 λεπτ.
Insalata di seppioline con frutta secca
30 Min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40 λεπτ.
Panettone gastronomico
26 Std.
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 phút
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min