Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicche di pane
-
120
g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
nebo 120 g di Parmigiano reggiano stagionato almeno 36 mesi, a pezzi (2-3 cm) - 1 di spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 50 g di acqua
Salsa di pomodoro e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 100 g di piselli freschi o congelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1678.8 kJ / 401.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 962 mg
Alternativní recepty
Ciambelline ai formaggi
30 min
Cous cous invernale
45 Min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Insalata di ceci con pesto di salvia
1 Std. 10 Min
Involtini di porri e ceci
30 min
Polpette di carote
1 Std.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 godz. 20 min
Bicchierini dolci alle albicocche
1 Std. 15 Min
Tartine tonno e ceci
30 min
Gnocchi di patate e piselli
1 Std.