Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicche di pane
-
120
g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
nebo 120 g di Parmigiano reggiano stagionato almeno 36 mesi, a pezzi (2-3 cm) - 1 di spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 50 g di acqua
Salsa di pomodoro e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 100 g di piselli freschi o congelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1678.8 kJ / 401.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 962 mg
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2u.
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Girelle con pesto di noci
50min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Pasta gratinata
50min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2sa 40 dk
Rustico con uova e stracchino
1u.
Bicchierini ricotta e amarene
20min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Pizzette di finta sfoglia
45 min