Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
24 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    2
  • fresh chives
    1 tsp
  • lemon zested and juiced
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • white (shiro) miso paste
    20 g
  • Japanese pickled ginger thinly sliced
    10 g
  • light soy sauce
    5 g
  • vegetable oil
    5 g
  • warm water
    10 g
  • fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel
    24
  • rock salt to serve on
    500 g
  • wakame salad (see Tip)
    50 g
  • baby pickled capers
    10 g
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch
  • lime wedges, to serve
  • lemon wedges, to serve
  • fresh crusty bread to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 166.8 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 423.5 kJ / 101.2 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 5.4 g
Sacharidy 2.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...