Zařízení & příslušenství
Mint and peanut chutney
Příprava 10min.
Celkový 35min.
1 Total recipe
Suroviny
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
1165.6 mg
Protein
44.97 g
Kalorie
6735 kJ /
1603 kcal
Tuk
142.34 g
Vláknina
31.11 g
Nasycený tuk
39 g
Sacharidy
38.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Carrot halwa
1hod. 5min.
Vada
2hod. 35min.
Savoury semolina
15min.
Everyday Indian curry paste
30min.
Gobi masala
30min.
Kheer
2hod.
Fresh coconut chutney
10min.
Avial (vegetables in yoghurt)
30min.
Lemon rasam
40min.
Coriander chilli chutney
5min.
Potato karakari
50min.