Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 646 mg
Alternativní recepty
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Fresh tomato chutney
10 Min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Mushroom Stock Paste
1 Std. 35 Min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15 min
Beef stock paste
3 Std.
Black rye bread
2 Std. 35 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2u. 20min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min