Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 646 mg
Alternativní recepty
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Umami Paste
5 Min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Beef stock paste
3 Std.
Chicken and caramelised onion sausages
1 Std. 5 Min
Creamed pāua soup
1 Std.
Pickled vegetables
745h
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min