Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 646 mg
Alternativní recepty
Italian sausages
40 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Hearty Seafood Chowder
1h
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h