Florentine potato cakes

Florentine potato cakes

3.8 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • water
    400 g
  • eggs
    5
  • fresh baby spinach leaves
    400 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • plain flour
    2 tbsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • olive oil for frying
    2 tbsp
  • unsalted butter
    2 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1346.1 mg
Protein 13.3 g
Kalorie 1256 kJ / 299.1 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...