![Florentine potato cakes Florentine potato cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/863178A6-982A-4520-A34D-E9D10553075A/Derivates/C4A9555B-701E-45A3-A377-12B0B26CD141.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
- 1 potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
- 400 g water
- 5 whole eggs
- 400 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 2 tbsp plain flour
- ½ tsp baking powder
- 2 tbsp olive oil, for frying
- 2 tsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1256 kJ / 299.1 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1346.1 mg
Alternativní recepty
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Jambalaya
35 min
Pizza Margherita
2h 10min
Potato cakes
45 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Delish pesto nuggets
40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min