Florentine potato cakes
TM6 TM5

Florentine potato cakes

3.8 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 1 sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
  • 1 potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
  • 400 g water
  • 5 whole eggs
  • 400 g fresh baby spinach leaves
  • salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 2 tbsp plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 2 tbsp olive oil, for frying
  • 2 tsp unsalted butter

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1256 kJ / 299.1 kcal
Protein
13.3 g
Sacharidy
20 g
Tuk
17 g
Nasycený tuk
4.2 g
Vláknina
7.3 g
Sodík
1346.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty