
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
- 1 potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
- 400 g water
- 5 whole eggs
- 400 g fresh baby spinach leaves
- salt to season
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- 2 tbsp plain flour
- ½ tsp baking powder
- 2 tbsp olive oil for frying
- 2 tsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 299.1 kcal / 1256 kJ
- Protein
- 13.3 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 1346.1 mg
Alternativní recepty
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13hod.
Crispy rice paper rolls
40min
Hash browns with chive cottage cheese
1hod. 15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1hod.
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1hod.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fresh tomato tart
40min
Cobb salad with buttermilk dressing
1hod.
Mashed pea and corn slice
40min
Strawberry almond gelato
12hod. 20min
Ravioli with zucchini sauce
35min