Florentine potato cakes

Florentine potato cakes

3.8 18 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
    1
  • water
    400 g
  • whole eggs
    5
  • fresh baby spinach leaves
    400 g
  • salt to season
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • plain flour
    2 tbsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • olive oil for frying
    2 tbsp
  • unsalted butter
    2 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 299.1 kcal / 1256 kJ
Protein 13.3 g
Tuk 17 g
Sacharidy 20 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sodík 1346.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...