
Zařízení & příslušenství
Florentine potato cakes
Příprava 20min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
whole eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt to season
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
299.1 kcal /
1256 kJ
Protein
13.3 g
Tuk
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sodík
1346.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland