Zařízení & příslušenství
Florentine potato cakes
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1346.1 mg
Protein
13.3 g
Kalorie
1256 kJ /
299.1 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetarian sausage rolls
40min.
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1hod. 5min.
Watermelon and chia yoghurt pops
5hod. 45min.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min.
Mediterranean pasta salad
50min.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1hod. 5min.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1hod. 15min.
Kumara sausage rolls
1hod. 15min.
Eggplant involtini with risotto
1hod. 55min.
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1hod. 50min.
Colourful quinoa salad
40min.