Zařízení & příslušenství
Florentine potato cakes
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)1
-
potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)1
-
water400 g
-
eggs5
-
fresh baby spinach leaves400 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
olive oil for frying2 tbsp
-
unsalted butter2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1346.1 mg
Protein
13.3 g
Kalorie
1256 kJ /
299.1 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min.
Mediterranean carrot fritters
1hod.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1hod. 25min.
Turkey patties
30min.
Buttermilk corn cakes
25min.
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1hod. 10min.
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min.
Spicy eggs with tomato sauce
30min.
Three cheese spinach scrolls
2hod. 15min.