Kompatibilní verze
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel de espárragos
- 300 g de espárragos blancos (en conserva) muy bien escurridos
- 4 huevos
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 - 2 cucharaditas de mantequilla (para engrasar el molde)
- 800 g de agua
Salsa de espinacas
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 40.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudin de pescado
2 Std. 15 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pastel de calabacín y bonito
4h
Flanes de espárragos
45 Min
Endibias gratinadas
40 min
Pastel de verduras y queso fresco
3 Std. 40 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 godz. 30 min
Pastel de atún
4h 55min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20 min