![Mini gelatinas mosaico Mini gelatinas mosaico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16C8A565-FBC4-4029-A970-F62C5C3267FE/Derivates/4dc431fa-775e-4f3d-b535-f3ae5243f32f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de mango
- 10 g de grenetina en polvo, o un sobre (7 g)
- 100 g de agua
- 300 g de mango, en trozos (2-3 pzas. aprox.)
Gelatina mosaico
- 800 g de leche de coco, ver receta
- 80 g de miel
- 20 g de grenetina en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 252.7 kJ / 60.2 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nopalitos a la mexicana con aguacate
20min
Avena de durazno de verano
40min
Gelatina de mango
15min
Puré de jitomate básico
35min
Avena con manzana
25min
Pudín de tapioca y arroz
1h 10min
Atole de Avena
20min
Agua de avena sin lácteos
10min
Dulce de tapioca
1h
Atole de arroz de la esquina
35min
Horchata de avena
10min
Hot cakes de avena
30min