Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de poivre noir en grains
- 50 g de gros sel
- 20 g de graines de coriandre
- 20 g de graines de moutarde
- 1 c. à soupe de cassonade
- 1 c. à soupe de paprika, en flocons de préférence
- 2 c. à soupe d'ail séché, en flocons de préférence
- 2 c. à soupe d'oignon séché, en flocons de préférence
- 600 g de viande de bœuf, type pièce à fondue, en 1 seul morceau
- 1000 g d'eau
- 12 tranches de pain de seigle
- 3 c. à soupe de moutarde anglaise, type Savora
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1396 kJ / 331 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1h 15min
Nasi goreng aux crevettes
50min
Salade de bœuf thaïe
30min
Salade fattouch
25min
Petits pains au porc (nikumans)
2h
Nikumans
1h 30min
Poulet mariné et pain pita
2 godz. 50 min
Pain indien (naan)
1h 50 min.
Bao burger au porc et aux légumes
3 Std.
Raviolis pékinois
1h
Soupe de nouilles aux boulettes de viande et légumes asiatiques
1h 30min
Rouleaux de printemps
30min