Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 filetes de carne de cerdo de aprox. 150 g c/u (grandes y finos)
- 3 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de zumo de limón
- 800 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 lonchas de jamón curado
- 100 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 150 g de pan rallado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Taquitos fritos
1h 40min
Hot dog con salsa de pepinillos
45 min
Albóndigas de flamenquín con salmorejo
40 мин.
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Patatas "de luxe"
30 min
Panzerotti a la romana
1 godz.
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3ч.
Cinta de lomo rellena de jamón y queso
1ч. 30 мин.
Fingers de merluza con salsa de tomate
30 min
Albóndigas en salsa española para dos
30 min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1h 40min