Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 czerwonych papryk, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
- 1 bakłażan, przekrojony wzdłuż na pół
- 4 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 2097 kJ / 502 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 24.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10min
Sos paprykowy à la Ajvar
55min
Chłodnik z sałaty z marynowaną rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki
25 min
Pesto ze szczawiu
10min
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2h 20 min
Lutenica
1h 50 min
Relish z zielonych pomidorów
55min
Pasta z pieczonego bakłażana
1h 50 min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1 Std. 20 Min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 Min
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55min