
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
- 1 bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
- 4 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 502 kcal / 2097 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 24.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalny chutney z moreli
1hod. 30min
Kawior z cukinii (w słoikach na zimę)
1hod. 10min
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2hod. 20min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1hod. 20min
Papryka po włosku
40min
Chutney z czerwonej cebuli
24hod.
Chutney śliwkowy
1hod.
Wytrawna konfitura z pomidorów
55min
Lutenica
1hod. 50min
Relish z zielonych pomidorów
55min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1hod. 30min
Sos paprykowy à la Ajvar
55min