Pasta ajvar z papryki i bakłażana

Pasta ajvar z papryki i bakłażana

4.7 223 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
2 słoiki

Suroviny

  • 6 czerwonych papryk bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
  • 1 bakłażan przekrojony wzdłuż na pół
  • 4 ząbki czosnku
  • 60 g oliwy z oliwek
  • 1 ½ łyżeczki soli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Protein 10 g
Kalorie 2097 kJ / 502 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 24.7 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...