Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 46.2 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1086.7 mg
Alternativní recepty
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Chicken teriyaki
20 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min