Zařízení & příslušenství
Teriyaki chicken thighs
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
2 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1086.7 mg
Protein
30.3 g
Kalorie
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Tuk
46.2 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
15.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide for Two
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Teriyaki sauce
25min.
Beef fajitas
30min.
Seared steak and rocket salad
20min.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26hod. 15min.
Scallops and prawns with XO butter
50min.
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25hod. 40min.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1hod. 45min.
Thai beef salad
1hod. 15min.
Fish with ginger lime sauce
35min.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min.