
Zařízení & příslušenství
Teriyaki chicken thighs
Příprava 20min
Celkový 2hod. 10min
2 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
598.5 kcal /
2513.7 kJ
Protein
30.3 g
Tuk
46.2 g
Sacharidy
15.6 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
12 g
Sodík
1086.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous Vide for Two
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland