Kompatibilní verze
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de mejillones frescos limpios limpios
-
500
g de almejas frescas
nebo 500 g de chirlas frescas - 10 - 12 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
- 1 pellizco de sal
- 700 g de agua
- 4 - 8 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 927 kJ / 222 kcal
- Protein
- 15.25 g
- Sacharidy
- 16.43 g
- Tuk
- 10.55 g
- Vláknina
- 1.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Mariscada
3h 30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Bacalao con chirlas
45 min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Cigalas al ajillo
20 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Mejillones al limón
30 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones al vino
30 min