![Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE3940B4-5B78-4DC5-B0CE-4B35174DCDEF/Derivates/7A2C49A6-5953-41D1-B74B-6B001784ABAE.jpg)
Kompatibilní verze
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de mejillones frescos limpios limpios
-
500
g de almejas frescas
nebo 500 g de chirlas frescas - 10 - 12 ramitas de perejil fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 1 - 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de tomates cherry (cortados por la mitad)
- 1 pellizco de sal
- 700 g de agua
- 4 - 8 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 927 kJ / 222 kcal
- Protein
- 15.25 g
- Sacharidy
- 16.43 g
- Tuk
- 10.55 g
- Vláknina
- 1.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paella de marisco
50 Min
Mejillones al vino
30 min
Almejas a la marinera
30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Mejillones al limón
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Rape a la jardinera
40 Min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 Std.
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Cigalas al ajillo
20 Min