Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů gnocchi
- 160 gramů pórku
- 2 polévkové lžíce másla
- 200 gramů kuřecího vývaru
- 4 velké krevety, čerstvé, neloupané
- 150 gramů malých krevet, loupaných, rozmrazených
- 150 gramů čerstvého sýru, krémového (např. Gervais®)
- kopr, čerstvý, nasekaný nahrubo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 3337 kJ / 795 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová omáčka se smetanou
25min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Sušenky (Petits sablés)
1h 45min
Červené rybí kari
30min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Panellets
11hod. 20min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 godz. 25 min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50 min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45 min
Thajská polévka s krevetami
30min
Pad thai
45 min