Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů gnocchi
- 160 gramů pórku
- 2 polévkové lžíce másla
- 200 gramů kuřecího vývaru
- 4 velké krevety, čerstvé, neloupané
- 150 gramů malých krevet, loupaných, rozmrazených
- 150 gramů čerstvého sýru, krémového (např. Gervais®)
- kopr, čerstvý, nasekaný nahrubo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 3337 kJ / 795 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Pomerančovo-marcipánové sušenky
2 Std. 30 Min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50 Min
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Žádné hodnocení
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Krevetové kari
25 Min
Baleárská omáčka
15 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Krémová polévka s topinambury
45 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min