Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů gnocchi
- 160 gramů pórku
- 2 polévkové lžíce másla
- 200 gramů kuřecího vývaru
- 4 velké krevety, čerstvé, neloupané
- 150 gramů malých krevet, loupaných, rozmrazených
- 150 gramů čerstvého sýru, krémového (např. Gervais®)
- kopr, čerstvý, nasekaný nahrubo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 3337 kJ / 795 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s lososem a koprem
1h
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min.
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15 min.
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35 Min
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1 Std. 10 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Sušená spiralizovaná jablka (křížaly) s čokoládovou ganache
6u.
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min