Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 200 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 700 g sera ricotta
- 2 jajka
- 10 g oliwy z oliwek
- 40 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
- 700 g przecieru pomidorowego, typu passata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 609.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym
1 Std. 20 Min
Zapiekanka makaronowa z warzywami
1 Std.
Makaronowe muszle z pomidorami i bakłażanem
55 min
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1 Std. 10 Min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30min
Makaron ze szparagami w sosie serowym
45min
Tarta prowansalska
1 Std. 15 Min
Pasta à la Norma
50min
Makaron po liguryjsku
45min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2h
Zielone cannelloni
1h 45min
Makaron z sosem z trzech serów
15 Min