Zařízení & příslušenství
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
Houskový knedlík
-
20 gramů čerstvého droždí
-
150 gramů mléka
-
1 čajová lžička cukru krupice
-
320 gramů hladké mouky (nebo polohrubé)
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
1 rohlík natrhaný na kousky
Hovězí guláš
-
2 stroužky česneku
-
400 gramů cibule napůl
-
40 gramů oleje
-
600 - 700 gramů hovězího masa na guláš např. kližky, na kousky (3x3 cm)
-
1 čajová lžička cukru
-
300 gramů rajčat na malé kousky
-
250 gramů červeného vína
-
3 polévkové lžíce červené papriky
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky kmínu, drceného
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
3 bobkové listy suché
-
150 gramů vody
-
400 gramů papriky červené a zelené na proužky (2x3 cm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
32.78 g
Kalorie
2501 kJ /
597 kcal
Tuk
22.63 g
Vláknina
5.37 g
Sacharidy
65.93 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty na přání
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2h 25min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Paprikový guláš na červeném víně
1h 25min
Líčka marinovaná v černém pivu
4h 35min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Guláš z vepřové panenky
40min