Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů oleje
- 500 gramů hovězího masa na guláš, na kostičky (2 cm)
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 760 gramů vody
-
1
kostka masového bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce sladké červené papriky
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- ½ čajové lžičky celého kmínu
- 1 polévková lžíce čerstvé majoránky
- 1 bobkový list, sušený
- Tabasco, podle chuti
- 30 gramů hladké mouky
- 200 gramů červené papriky, na proužky (1 cm)
- 200 gramů zelené papriky, na proužky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2067 kJ / 493 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový guláš
1h 10 min
Kapustnica
1 Std. 15 Min
Hovězí Stroganoff
35min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5 min
Gulášová polévka deluxe
2h
Pikantní fazolová polévka
11h
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 godz. 30 min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1h 35min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Katův šleh
35min
Gulášová polévka
1h 5min
Guláš z vepřové panenky
40 Min