Zařízení & příslušenství
Gulášová polévka se zeleninou
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů oleje
-
500 gramů hovězího masa na guláš na kostičky (2 cm)
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
200 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
760 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 kostka masového bujónu
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce sladké červené papriky
-
1 čajová lžička pálivé papriky
-
½ čajové lžičky celého kmínu
-
1 polévková lžíce čerstvé majoránky
-
1 bobkový list, sušený
-
Tabasco podle chuti
-
30 gramů hladké mouky
-
200 gramů červené papriky na proužky (1 cm)
-
200 gramů zelené papriky na proužky (1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
32 g
Kalorie
2067 kJ /
493 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
9.3 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min.
Kapustnica
1hod. 15min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Gulášová polévka deluxe
2hod.
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1hod. 35min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Zelňačka
25min.
Gulášová polévka
1hod. 5min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.