Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 20 g di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, pulito e a pezzi
- 150 g di patate, pelate e a fettine (0.5 mm)
- 150 g di piselli surgelati
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 150 g di zucchine a listarelle
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di vongole fresche, pulite
- 6 scampi
- 8 gamberoni giganti freschi
- 200 g di code di gambero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- ½ ananas fresco, pulito e a fette
- 1 grappolo d'uva bianca
- 100 g di peperone rosso, pulito e a listarelle
- 100 g di peperone giallo, pulito e a listarelle
- 10 pomodorini ciliegia
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate, asciugate e spezzettate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1 Std.
Insalata di manzo con vinaigrette
40 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Insalata di mare in vasetto
50 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min