Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Casoncelli alla bergamasca
2 godz. 30 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 godz. 15 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40 min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1 godz.
Agnolotti al brasato
3h
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min