Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Tartufini al cioccolato piccanti (alla maniera de Chocolat)
55 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1h 20min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min