Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40 min
Risotto anatra e lamponi
1h
Tomino con coulis di fichi
55 Min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Mousse ai mirtilli
3h
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min