Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 200 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Roastbeef in salsa verde
40 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 godz. 30 min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h