Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1734 kJ / 414 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di gamberi
1h
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 Min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45 Min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Manzo piccante ai peperoni
20min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Uova alla coque in salsa alla senape
30 Min