Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1734 kJ / 414 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa del nord
1h 10min
Fegato alla veneziana
35min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1h