Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cime di rapa mondate
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 200 g di cous cous precotto
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Pancotto con cime di rape
40 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Sandwich alle cime di rapa
50 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 Std. 35 Min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min