Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di arachidi tostate non salate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 cucchiaino di senape in grani
-
20
g di olio di arachidi
nebo 20 g di olio di semi di colza -
200
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
nebo 70 g di funghi porcini secchi, rinvenuti in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati - 450 g di petto di tacchino a strisce (2-2,5 cm)
- 500 g di foglie di bietola, da pulire e a strisce (2-2,5 cm)
- 30 g di salsa di soia dolce
- 30 g di nuoc mam (salsa di pesce tailandese)
- ½ dado per brodo di pollo
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di carciofi
35min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1h
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1 Std. 40 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Fave in umido
1h