Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di arachidi tostate non salate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 cucchiaino di senape in grani
-
20
g di olio di arachidi
nebo 20 g di olio di semi di colza -
200
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
nebo 70 g di funghi porcini secchi, rinvenuti in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati - 450 g di petto di tacchino a strisce (2-2,5 cm)
- 500 g di foglie di bietola, da pulire e a strisce (2-2,5 cm)
- 30 g di salsa di soia dolce
- 30 g di nuoc mam (salsa di pesce tailandese)
- ½ dado per brodo di pollo
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 Min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1 Std. 25 Min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min
Pollo al limone
50 min
Pollo con crema di verdure
50 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Pollo speziato al limone
40min
Pollo alla pechinese
55 Min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min