
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di arachidi tostate non salate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pelata
- 1 cucchiaino di senape in grani
-
20
g di olio di arachidi
nebo 20 g di olio di semi di colza -
200
g di funghi porcini freschi puliti e a fette
nebo 70 g di funghi porcini secchi rinvenuti in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati - 450 g di petto di tacchino a strisce (2-2,5 cm)
- 500 g di foglie di bietola da pulire e a strisce (2-2,5 cm)
- 30 g di salsa di soia dolce
- 30 g di nuoc mam (salsa di pesce tailandese)
- ½ dado per brodo di pollo
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 261 kcal / 1094 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio alla mediterranea
50min
Pollo al limone
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Tagine di rana pescatrice
1hod. 5min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo Yassa
1hod.
Pollo alla pechinese
55min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1hod.
Dentice agli agrumi
45min