
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g filetti di gallinella di mare puliti, diliscati e a pezzi
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 13-14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 2 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- 4 rametti di ribes rosso sgranati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 436 kcal / 1825 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 63.1 g
Alternativní recepty
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3hod.
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Antipasto di alici agli agrumi
2hod. 10min
Anguille in umido
40min
Riso con polpo
1hod. 10min
Lasagne al profumo di mare
1hod. 35min
Corona di riso capesante e verdure
50min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto gamberi e carciofi
30min