Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di carota a pezzi (3 cm)
- 60 g di cipolla in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g filetti di gallinella di mare puliti, diliscati e a pezzi
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 13-14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 600 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 2 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di semi di papavero
- 4 rametti di ribes rosso sgranati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1825 kJ / 436 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 14.3 g
Alternativní recepty
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 Min
Tasca di vitello ripiena
1 Std. 20 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Pisarei e faśö
35min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Cassoeula
1 Std. 25 Min