Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di latte
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 1 uovo
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di provola affumicata pezzi
- 80 g di prosciutto cotto a pezzi
- 80 g di scamorza affumicata pezzi
- 80 g di pomodori secchi pezzi
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 650.5 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 270 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Pastiera salata
2 godz.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Panini napoletani
5h 20 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30 min
Fiocchi di neve
5h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min