Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 96.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo decorato
1h 5min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4 godz. 30 min
Pasta frolla
1h 10min
Scarcedda lucana
2h
Rotolo al caffe e nocciola
2h 30min
Rotolo al cioccolato e nocciole
1h
Rotolo ai frutti rossi
2h
Cream tart al cioccolato
8h
Rotolo alla frutta
1h 25min
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7 godz.
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Torta pinguino
1h 30min