Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 5 g di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
- 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- scaglie di cioccolato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1615.1 kJ / 386 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 96.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini plumcake soffici allo yogurt
1h
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Mini burger di salmone
1 godz. 30 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Torta di arance
50 min.
Frullato verde
10 min
Pesto di rucola e peperoncino
5 min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min.
Frittata di linguine
35 Min
Danubio salato
3h
Brioches con il tuppo
3h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min