Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di latte
- 500 g di acqua
- 40 g di burro
- 5 g di sale
- 200 g di semolino a grana fine
- 250 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 4 uova
- 350 g di ricotta, ben scolata
- zucchero a velo q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1100 kJ / 262.9 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 0.5 mg
Alternativní recepty
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Struffoli
1 godz.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pastiera
15 godz.
Roccocò
2 godz.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese
1h 25min