Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 uovo
- 50 g di strutto
- 50 di burro a tocchetti
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 20 g di miele millefiori
- 40 g di latte
Ricotta zuccherata e grano aromatizzato
- 200 g di ricotta di pecora
- 180 g di zucchero
- 200 g di grano cotto
- 25 g di burro
- 100 g di latte
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 20 g di miele millefiori
- 1 cucchiaino di acqua di fiori di arancio
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008.1 kJ / 479.9 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 75.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 237.4 mg
Alternativní recepty
Ciambella abbraccio
2h
Caramelle gommose al mango
Žádné hodnocení
Pastiera
15h
Rotolo ai frutti rossi
2h
Pizza di scarola
3u. 30min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Tiramisù ai pistacchi
5h 30 min
Migliaccio
1h 30min
Torta ricotta e pere
7hod. 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Torta Babà napoletana
8u.
Torta caprese
1h 25 min