Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aroma
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di miele
- 30 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaio di Rum
nebo 1 cucchiaio di Marsala - 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
Poolish
- 12 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
- 60 g di acqua
Primo impasto
- 70 g di acqua
- 180 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 90 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 25 g di zucchero
- 3 tuorli
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1318.6 kJ / 315.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 111.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone TM6
10hod. 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4j 30 menit
Mandorle sabbiate
1j
La colomba perfetta
7 Std.
Torta marmorizzata al Varoma
2j
Panettone
6h 30 min
Colomba
9h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h