Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aroma
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 30 g di miele
- 30 g di burro a pezzi
-
1
cucchiaio di Rum
nebo 1 cucchiaio di Marsala - 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
Poolish
- 12 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
- 60 g di acqua
Primo impasto
- 70 g di acqua
- 180 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
- 90 g di farina manitoba + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 25 g di zucchero
- 3 tuorli
- 40 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1318.6 kJ / 315.1 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 111.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone
6h 30min
Colomba
9h
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
La colomba perfetta
7 godz.
Panettone TM6
10h 30 min
Cornetti brioche
6h 30min
Mandorle sabbiate
1h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h