Pandoro

4.8 776 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 15hod. 15min.
10 fette

Suroviny

Aroma
  • 40 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 30 g di miele
  • 30 g di burro a pezzi
  • 1 cucchiaio di Rum
    1 cucchiaio di Marsala
  • 2 stecche di vaniglia i semini estratti
Poolish
  • 12 g lievito di birra fresco sbriciolato
  • 60 g di farina manitoba (vedere consigli)
  • 60 g di acqua
Primo impasto
  • 70 g di acqua
  • 180 g di farina manitoba
  • 2 tuorlo
  • 60 g di zucchero
  • 50 g di burro morbido, a tocchetti
Secondo impasto
  • 90 g di farina manitoba
  • ½ cucchiaino di sale
  • 25 g di zucchero
  • 3 tuorli
  • 40 g di burro morbido, a tocchetti
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • zucchero a velo q.b. per spolverizzare

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 111.9 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 1318.6 kJ / 315.1 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 42.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...